Om Rekrytering Stockholm AB

Rekrytering Stockholm Byrå AB är ett av Sveriges modernaste och mest erfarna rekryterings- och bemanningsföretag. Vi erbjuder små till stora företag en ökad flexibilitet och produktion genom att hitta kostnadseffektiva lösningar och processer inom rekrytering och bemanning.

Genom mångårig erfarenhet av rekrytering och bemanningsbranschen har vi den kunskap, erfarenhet och det nätverk som krävs för att snabbt och effektivt ge våra kunder kompetent och önskad personal på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan.

Kvalitetssäkra processhanteringar

Rekrytering Stockholm har kompetens inom rekrytering och bemanning sedan 1998 och har idag ett brett nätverk inom de områden vi är verksamma. Samtliga våra konsulter har lång erfarenhet av rekrytering, personbedömning och affärsutveckling i ledande positioner inom olika branscher. Vi arbetar med de senaste processoptimeringarna och it systemen för att snabbast möjligast tillgodose kundens önskemål med process, kvalitetssäkring, avtal och garantier.

Moderna

Vi har digitaliserat våra tjänster för att göra hanteringen snabbare, säkrare och mer effektiv för våra kunder.

För att vara så tillgängliga som möjligt för våra kunder och kandidater har vi etablerat oss på flertal sociala medier. Vi finns på: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter och Youtube. Där lägger vi regelbundet lägger upp uppdateringar i företaget och erbjudanden om nya jobb.

Kvalitetssäkrade

Vi arbetar med de senaste processoptimeringarna för att snabbast möjligast tillgodose kundens önskemål med process, kvalitetssäkring, avtal och garantier.

Erfarna

Samtliga våra konsulter har lång erfarenhet av rekrytering, personbedömning och affärsutveckling i ledande positioner inom olika branscher.

Certifierade

Det är viktigt att du som kund kan lita på oss. Vi är certifierade konsulter och ambassadörer åt Thomas International, EQI, EQ360 och Softskills.